Ízmorzsák - finomat gyorsan, könnyedén

Spárgakrémleves

2017. április 28. - Vrg

Rég készítettem már krémlevest, viszont végre itt a tavasz, jönnek a különböző zöldségek a piacra, szóval megint a bőség zavarával küzdök, hogy milyen levest készítsek. Szeretem a spárgát, bár krémleves formájában még eddig nem próbáltam, hát azt hiszem ezentúl, amíg tart a spárgaszezon többször az…

Tovább

Fermentált kapros cukkini

Nagyon szeretem a cukkinit, nem volt kérdés, hogy megpróbálkozok a fermentált verzióval. Kijelenthetem, fantasztikusan sikerült, szerintem az eddigi legjobb fermentált zöldségem. A cukkinit nem reszeltem, hanem csíkokra szeltem, ennek oka, hogy szerettem volna megtartani a kissé ropogós állagot. A…

Tovább

Medvehagymás hasé

Ezt a medvehagymás hasét már kétszer is elkészítettem, másodszorra ugyan nem hasét készítettem, hanem fonott rudakat, de így is nagyon finom lett. Azért szeretem ezt a tésztát, mert alapként is használható, sokféleképpen variálható (készíthetünk belőle csigát, hasét, stb). Töltelékként most…

Tovább
süti beállítások módosítása