Ízmorzsák - finomat gyorsan, könnyedén

Gombakrémleves

2017. január 22. - Vrg

Rajongok a gombáért, a kedvenc zöldségem. Már több hónapja megvan a Vegital gépem, gombakrémlevest mégsem készítettem ezidáig. Úgy voltam vele, hogy abból nekem tökéletes leves kell, ezért nagyon sokáig gondolkoztam, olvastam, kerestem, kutattam, hogy a megfelelő ízeket, fűszereket tudjam…

Tovább

Csicsókás savanyú káposzta krémleves

Nagyon szeretem a savanykás leveseket, így mindenféleképpen terveim között szerepelt egy savanyú káposztás leves elkészítése. Először krumpli hozzáadásával gondoltam megvalósítani, viszont vásárláskor megpillantottam a csicsókát és végül az került a kosaramba. A csicsóka számomra egy csodanövény,…

Tovább

Sajtos rúd recept

Hogyan hasznosítsuk a növényi ital szűrleményét?

Édes recept ötletet már mutattam a növényi ital szűrleményének felhasználására, sós verzió készítése már nem olyan egyszerű, de nem is kivitelezhetetlen. Finom, omlós sajtos rudakat sütöttem a mandulatejem szűrleményéből, zabpehely és bambuszrost liszt hozzáadásával. 

Tovább

Mogyorótej Vegital géppel

Már régóta szerettem volna kipróbálni a mogyoróból készült növényi tejet. A receptben található arányokkal az ízlésemhez közelálló tejet tudtam készíteni. Finom, krémes, intenzív mogyoróízzel. Kávéval különös, finom ízhatást ad, próbáljátok ki ti is. :)

Tovább
süti beállítások módosítása